sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Kuvapäivitys 3

Sannaa tapaamassa Birminghamissä
Jenni ja Reetta kävi vierailulla ja käytiin Liverpoolissa

Liverpool on nätti, mutta siellä on aina tosi tuulista ja Chesteriä kylmempää kun sijaitsee merenrannalla
  
Kävin (taas) Beatles Museumissa leikkimässä
Wetherspoonissa porukalla
Syyslomaviikolla mä kävin päiväreissulla Lontoossa moikkaamassa näitä muita, jotka oli siellä useamman päivän. Mä vietin sen vaan lepäillessä pikaystävän luona.
Joulunavajaisista. Niillä oli oikeita poroja!
Chesterin jouluvalot oli hillittyjä mutta nättejä.
Englantilaista sumua...
Gaëllen synttäreiden kunniaks käytiin Liverpoolissa (taas)
Käytiin Liverpoolin katedraalissa. Niillä oli suomalaisia esitteitäkin.
Uudenvuoden jälkeen kävin taas Lontoossa, tällä kertaa moikkaamassa Merviä ja Sannaa. Käytiin Madame Tussaudin vahanukkemuseossa. Pääsin Johnnyn käsipuoleen :)
Sitten käytiin Marvellin 4D-elokuvassa, 3D-lasit silmillä ja neljäs ulottuvuus tuli erikoistehosteista penkeissä (vesisumusta, värinöistä ja muusta)
Satunnaisia kuvia ympäri Chesteriä... Tämä on kampukselta. Meillähän on siis kampusalueella ainakin kaksi kappelia...
Dee-joki
Tudor-kauden taloja, näitä on rivissä jäljellä kuusi mutta niitä kutsutaan yhä nimellä "the 9 houses"

Chesterin amfiteatteri, isoin säilynyt mitä Britanniassa on säilynyt. Sitä on käytetty Rooman aikoina oikeisiin gladiaattoritaisteluihin villipetoineen.
Roomalainen puutarha. Ei ehkä kaikkein edustavimmillaan keskellä talvea...
Students' Unionissa perjantai-iltaa viettämässä
Mervi tosiaan kyläili täällä reilun viikon, ja käytiin viime viikonloppuna Oxfordissa.
Tämän kirjaston sisätiloja on käytetty mallina Harry Potter -elokuviin, mutta sinne on pääsy sallittu vain yliopiston jäsenille, eli ei päästy ihastelemaan :( Oxford on vierailun arvoinen paikka jos Englannissa pidemmän aikaa on, Chesterin tavoin kaunis kaupunki.

4 kommenttia:

  1. Oxford on ihana! Käytiin siellä kerran vuos sitten, leikittiin HP-tyyliin luudalla yhen yliopiston sisäpihalla :D kivoja kuvia sulla, tuli taas nostalginen olo. Wetherspoon & SU on niiiiiin tuttuja :)

    VastaaPoista
  2. Ää, miksi Suomessa ei voi olla tollasia kirjastorakennuksia? :D Olis siistii olla tommosessa töissä!

    VastaaPoista
  3. Hei! Kuulin juuri, että vietän ensi vuoden Erasmus-vaihdossa Chesterissä ja on ollut ilahduttavaa lukea blogiasi tutkiskellen tietoja uudesta asuinpaikastani. Olisi mukavaa, jos päivittäisit tämänhetkisiä kuulumisiasi! Miten opiskelut Chesterissä sujuvat? Onko opetus hyvätasoista? Olen kiinnostunut kuulemaan lisää :)

    VastaaPoista
  4. Moi! Hyvaan vaihtopaikkaan paaset, onnea :) Opetus on ainakin englannin laitoksella tosi laadukasta ja kurssitarjonta on erilaista kuin Suomessa, joten uutta asiaa loytyy. Opettajat on hauskoja ja asiantuntevia.

    Ainoa kurssini, mihin en oo tyytyvainen, on vaihtareille suositeltava kielten laitoksen English for Academic Purposes -kurssi, ja omalta kohdaltani voin sanoa, etta se oli tarpeeton. Jos tuntuu, etta omassa englannissa on petrattavaa tai on epavarma sen kaytossa, niin silloin kannattaa ilmoittautua, mutta sanoisin etta ainakaan englannin paaaineopiskelijoille kurssi on turhaa kieliopin ja akateemisen kirjoitustaidon petrausta. Helpot opintopisteet siita kylla saa joka tapauksessa.

    Paivitin tuoreempia kuulumisia juuri. Jos on mitaan tiettya kysyttavaa niin antaa tulla vaan :) Ilomielin vastailen.

    VastaaPoista