sunnuntai 3. lokakuuta 2010

Retki Walesiin

 Lauantaina oli järjestetty vaihtareille retki Walesiin. Sairastin vähän alkumatkasta, mutta päivä oli silti tosi hieno ja nähtiin paljon upeita maisemia. Sääkin suosi, mitä kukaan ei oikein uskaltanut etukäteen toivoa, vettä ei tullut pisaraakaan vaikka tuulikin kovasti.
 
Ensimmäinen pysäkki: Llandodnan kaupunki. Varakas, turistirysä


 Llandodnan kallioiden nimi on käännettynä "suuri merihirviö", koska niiden muodoissa on nähtävissä krokotiilimaisen matelijan muodot.


Seuraavaksi: Conwyn linna 

Conwy on jo perinteisempi walesilainen kylä. Sieltä saa myös monesti palkittuja, Iso-Britannian parhaita fish and chipsejä.
 

 Conwyn satama

 Walesissa lampaiden suhde ihmisiin on 3:1 - 9 miljoonaa lammasta ja alle 3 miljoonaa asukasta. Bussissa opas järjesti kilpailun mustien lampaiden bongaamisesta, koska ne ovat oikeasti geenimutaatioita ja siten harvinaisia "friikkejä".


 Snowdonian kansallispuistossa

 Sitä tunsi itsensä pieneksi Walesin korkeimpien vuorten rinnalla (mutta rehellisyyden nimissä sanottakoon, etten tiedä mikä se korkein niistä oli).


1 kommentti:

  1. Hienoja kuvia! Kiva kuulla että siellä menee hyvin ja oot tutustunut uusiin ihmisiin ja nähnyt kaikenlaista. Pääsisinpä minäkin kohta Britteihin, viime kerrasta on jo liian kauan!

    VastaaPoista